Hypotheken

Als er één voorziening is die precies op uw situatie afgestemd moet zijn, dan is het wel uw hypotheek. Met een hypotheek gaat u namelijk een langdurige financiële verplichting aan. Het is dus belangrijk dat u een hypotheek afsluit die goed past bij uw specifieke wensen en mogelijkheden. Zowel nu als in de toekomst.

Groenewaal Assurantiën is een kantoor met ervaring en kennis op het gebied van hypotheken.

Wij zijn 100% onafhankelijk en kunnen uw hypotheek onderbrengen bij vrijwel iedere aanbieder. Hierdoor kunnen wij in samenspraak met u, bij elke wens een passende oplossing vinden.

Groenewaal Assurantiën heeft vakgericht opgeleide en erkende hypotheekadviseurs.

Een vrijblijvende afspraak met één van onze hypotheekadviseurs is mogelijk bij u thuis of bij ons op kantoor.

U zult snel ervaren dat wij iets extra’s toevoegen aan uw hypotheek en dat daarbij Uw wensen voorop staan. Wij onderscheiden ons door betrokkenheid en een hoge servicegraad.

Ook is ons eerste gesprek gratis!

Wilt een afspraak maken, vul dan ons contactformulier in.

Hypotheekvormen

Hypotheken zijn er in verschillende vormen die ook nog eens met elkaar kunnen worden gecombineerd. Daarom is er altijd een hypotheek die bij u past. Bekijk de verschillende hypotheekvormen en hun specifieke kenmerken.

Bent u op zoek naar een hypotheek voor een nieuwe woning, of wilt u uw bestaande hypotheek oversluiten? Neem dan contact met ons op voor een gedegen hypotheekadvies. Wij adviseren u niet alleen, maar ons kantoor begeleidt de gehele hypotheekaanvraag van begin tot het eind.

Annuïteitenhypotheek

Beleggingshypotheek

Levenhypotheek

Lineaire hypotheek

Spaarhypotheek