Hypotheken

Als er één voorziening is die precies op je situatie afgestemd moet zijn, dan is het wel een hypotheek. Met een hypotheek ga je namelijk een langdurige financiële verplichting aan. Het is dus belangrijk dat je een hypotheek afsluit die goed past bij je specifieke wensen en mogelijkheden. Zowel nu als in de toekomst.

Groenewaal Assurantiën is een kantoor met ervaring en kennis op het gebied van hypotheken.

Wij zijn 100% onafhankelijk en kunnen je hypotheek onderbrengen bij vrijwel iedere aanbieder van een bank tot verzekeraar en pensioenfonds. Hierdoor kunnen wij in samenspraak met jou, bij elke wens een passende oplossing vinden.

Groenewaal Assurantiën heeft vakgericht opgeleide en erkende hypotheekadviseurs.

Een vrijblijvende afspraak met één van onze hypotheekadviseurs is mogelijk bij je thuis of bij ons op kantoor.

Je zult snel ervaren dat wij iets extra’s toevoegen aan je hypotheek en dat daarbij je wensen voorop staan. Wij onderscheiden ons door betrokkenheid en een hoge servicegraad.

Ook is ons eerste gesprek gratis!

Wil je een afspraak maken, vul dan ons contactformulier in.

Hypotheekvormen

Hypotheken zijn er in verschillende vormen die ook nog eens met elkaar kunnen worden gecombineerd. Daarom is er altijd een hypotheek die bij je past. Bekijk de verschillende hypotheekvormen en hun specifieke kenmerken.

Ben je op zoek naar een hypotheek voor een nieuwe woning, of wil je de bestaande hypotheek oversluiten? Neem dan contact met ons op voor een gedegen hypotheekadvies. Wij adviseren je niet alleen, maar ons kantoor begeleidt de gehele hypotheekaanvraag van begin tot het eind.

Annuïteitenhypotheek

Beleggingshypotheek

Levenhypotheek

Lineaire hypotheek

Spaarhypotheek